Suurpanga Eesti kontorite juhid käisid Tõrvas aega annetamas

LEPM
Copy
Swedbanki Eesti kontorite juhid käisid Tõrvas heakorratöid tegemas.
Swedbanki Eesti kontorite juhid käisid Tõrvas heakorratöid tegemas. Foto: Tõrva vallavalitsus

Heategevusliku algatuse „Annetame aega“ raames käisid täna Tõrvas heakorratöid tegemas Swedbanki Eesti kontorite juhid.

Üle Eesti kohale tulnud 20 kontorijuhti värvisid üle Swedbanki automaadi ruumi, pesid ja puhastasid liimijälgedest kõrtsihoone aknad ning jõudsid aknapesuga ka üle tee asuvate hooneteni. Tööjuhised jagas kätte Tõrva vallamajanduse osakonna juhataja Tõnu Jaansalu ning vajalike vahenditega varustas heategijaid hooldusjuht Heli Otti.

Sel korral korraldas heategevusüritust Valga, Võru ja Põlva kontorite juhataja Katrin Rebane, kelle sõnul on varasemalt käidud Valgas, Põlvamaal ja Võrumaal, kuid oli kindel soov jõuda ka Tõrva. „Algatuse eesmärk on midagi tagasi anda ühiskonnale – soovime jõuda võimalikult paljudesse kohtadesse. Suur tänu Maido Ruusmannile hea korralduse eest – kohale jõudes oli juba kõik valmis ja saime koheselt tööle asuda,“ jagas Rebane päevast muljeid. „Jäime väga-väga rahule ja jõudsime rohkemgi teha kui plaanitud!“

„Kui Katrin Rebane helistas ja sellise idee välja pakkus, meenus esimesena nüüdseks suletud Swedbanki kontor Tõrvas,“ ütles Tõrva vallavanem Maido Ruusmann. „Tuleb välja, et olukord ei ole veel lootusetu. Kuigi maapiirkondades kontoreid järjest suletakse, siis vähemalt ühel korral aastas nägi endise kontoriruumi aknaid pesemas pangatöötajaid,“ naljatles Ruusmann, „kuid kui tõsiselt rääkida, siis on tegu väga positiivse algatusega – suur tänu ajaannetajatele!“

Heategevuslik algatus "Annetame aega" sai alguse 2015. aastal Swedbanki heategevusprojektist, mille raames oli töötajatel võimalus kasutada üks tasustatud vaba päev heategevuseks. Algatus on tänaseks kasvanud ning kõik Swedbanki meeskonnad leiavad aastas ühe päeva, mil kogukonnale midagi tagasi anda.

Tänaseks on "Annetame aega" algatusega liitunud 35 ettevõtet ja asutust ning kokku annetatud üle 1700 päeva aega heategevuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles