Reigo Ahven sai aru, et on vana

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Reigo Ahven on soovitab kõigil meestel rahvatantsuga tutvust teha. See hoiab Eesti pärimuse elus ning lisab ka tublisti enesekindlust.
Reigo Ahven on soovitab kõigil meestel rahvatantsuga tutvust teha. See hoiab Eesti pärimuse elus ning lisab ka tublisti enesekindlust. Foto: Eero Vabamägi

Seto juurtega löökpillivir­tuoos ja pedagoog Reigo Ahven tunnistas hiljutisel kontserdil, et veidi enne ülesastumist jõudis temani teadmine, et ta on juba vana.

Esinemiseks asju kokku seades haaras 38-aastane Ahven kaasa ka kingad. Kontserdi eel neid jalga pannes tundis aga muusik, et käimad on ebamugavalt väiksed. «Olin kaasa haaranud poja kingad,» nentis Ahven. «Ja nii leidsin enda jaoks uue vanaduse definitsiooni: sa oled juba vana, kui paned enda kingade asemel jalga poja omad.»

Koos Jukkis Uotila ja Peedu Kassiga Emajõe ääres üles astunud Ahven tunnistas, et tal oli ka kiusatus kontsert sokkides anda. Seda ei pidanud muusik siiski piisavalt väärikaks. «Kuigi kui perearst homme mu varbaid näeks, võiks need talle päris huvitavat vaatepilti pakkuda,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles