Sõmerpalu klubi näitas teistele koha kätte

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Elary Talu oli oma võistlusklassi kiireim.
Elary Talu oli oma võistlusklassi kiireim. Foto: Helen Urbanik

Võrtsjärve ääres sai 15. aastat järjest teoks enduurovõistlus, mille üldvõitjaks krooniti Elary Talu Sõmerpalu motoklubist sekundilise eduga Samuli Puhakaineni ees.

Turbasel pinnasel leidus juurikaid ja palke. Kes kukkus palgil, kes uputas end mõnda auku, kes jäi kinni põhisoonde ja pidi ise ratast välja tõsta suutmata ootama, kuni keegi aitas.

Päeva kiireima aja – 28.33,8 – sõitis välja Elary Talu Sõmerpalu motoklubist, kes ühtlasi võitis klassi E3. Edu soomlase Samuli Puhakaineni ees oli kolme ringi peale vaid üks sekund. Üldarvestuses tuli kolmandaks Eetu Puhakainen.

Hobi 2T klassis oli kiireim korraks enduurospordist kõrvale astunud, ent nüüd taas rajal olev Talu klubikaaslane Timo Hermlin.

Ainsa naisena oli rajal Hanna Anton – samuti Sõmerpalu klubist. Anton oli nördinud, et pidi kinni jäädes kaua abi ootama, hilinedes seega kaks minutit. «Kuid eelmisel aastal hilinesin 30 minutit, nii et suur areng,» nägi ta ka plusse.

Ka kärnatajate klassis läks esikoht Sõmerpallu. Selle võitis Kristjan Kolsar. Ässade seas sõitis enda aga teiseks Jaanus Ehala Otepää motoklubist.

Meeskonnaarvestuses võitis Sõmerpalu motoklubi 69 punktiga RedMoto Racingu (63,25 p) ja Pärnu motoklubi (50 p) ees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles