Suurperet ähvardab koduta jäämine (7)

Siim Saavik
, reporter
Copy
Pille Aim ja tema elukaaslane Aadu Margus on mures, sest kohtutäituri otsusega pandi nende elumaja haamri alla. Juriidilisse sasipuntrasse sattunud lasterikas pere otsib raskest olukorrast pääsemiseks tuge ja lahendusi.
2 x Arvo Meeks
Pille Aim ja tema elukaaslane Aadu Margus on mures, sest kohtutäituri otsusega pandi nende elumaja haamri alla. Juriidilisse sasipuntrasse sattunud lasterikas pere otsib raskest olukorrast pääsemiseks tuge ja lahendusi. 2 x Arvo Meeks Foto: Arvo Meeks

Valga äärelinnas Toominga 1 majas elavat kuue lapsega perekonda ähvardab koduta jäämine, sest kohtutäitur pani nende maja võlgade katteks oksjonile. Laste ema Pille Aim ja isa Aadu Margus on üritanud olukorda lahendada, kuid tulutult. Praegu loodavad nad kaaskodanike abile. Pereisa käib küll tööl, aga sellest 8 inimese ülalpidamiseks ei piisa.

Elu võttis halva pöörde, kui kokku kümne last ilmale toonud maja omanik Pille Aim sai selle aasta alguses insuldi ja pidi seetõttu oma töökohast loobuma. Enne seda võttis kohtutäitur iga kuu tema palgast 150 eurot maha ja kõik toimis. Raha võeti naise kontolt maha seoses tema kohustustega laenuandjate ees. Kokku on nad Aimile esitanud 15 võla sissenõuet.

Maksed katkesid

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles