Hooaja suureskoorilisima võidu võtnud Serviti jätkab täiseduga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti kaitse toimis.
Serviti kaitse toimis. Foto: Helin Potter

Eesti meeste käsipalli meistriliiga sai Põlva Servitile jätku koduses Mesikäpa hallis, kui kohtuti liiga uustulnuka Raasiku/Mistraga. Hoolimata tasavägisest algusest, pani Serviti oma kogemused maksma ning sai liigatabelisse kirja väärtuslikud võidupunktid tulemusega 30: 17.

«Alustasime väga rahulikult ega saanud oma mängu käima. Poolaja lõpuks siiski leidsime end: kaitse toimis ning saime isegi kiirrünnakuid. Teisel poolajal oli juba rohkem meie mäng,» kommeteeris Serviti uustulnuk Andris Celminš.

Raasiku/Mistra vastu mängides puudusid koosseisust kogenud väravavaht Eston Varusk ning vigastusega eemal olev Henri Sillaste. Mängu alustas tavapäratu noortest koosnev algkoosseis, kuhu kuulusid kogenumate mängijate seas Sander Sarapuu, Arturs Meikšans, Tõnis Kase, Otto Karl Kont ja Alfred Timmo. Oma kogemustega aitas väravas Jürgen Lepasson, kes tegi häid tõrjeid.

Väravatega panustasid: Mathias Rebane 6, Andris Celminš 5, Carl-Eric Uibo, Alfred Timmo, Mario Karuse, Tõnis Kase 3, Ülljo Pihus, Arturs Meiksans, Otto Karl Kont 2, Anatolii Chezlov 1.

Serviti hoiab meistriliiga edetabelis hetkel ülekaalukat liidripositsiooni HC Kehra Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC ees, olles konkurentidest mänginud ühe kohtumise rohkem. Ka edukaim väravateviskaja on hetkeseisul Serviti mängija Mathias Rebane, kes on nelja mänguga visanud 22 väravat, talle järgnevad SK Tapa/N.R. Energy mängijad Vahur Oolup 19 ja Marten Saar 17 väravaga.

Servitile saab kodusaalis kaasa elada juba nädalavahetusel, kui laupäeval kohtutakse Balti liigas leedukate Varsa-Stronglasas Alytusega ja pühapäeval VHC Sviesa Vilniusega. Saalis on maski kandmine kohustuslik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles