Motomeeste kontsert läks korda

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää motoklubi eestvedaja Argo Raid.
Otepää motoklubi eestvedaja Argo Raid. Foto: Arvo Meeks

Otepää külje all Annimatsil leidis hiljuti aset heategevuslik kontsert tulekahjus hävinud hoone, kohaliku motoklubi teise kodu taastamise toetuseks. Üles astusid Laura Prits & Rauno Pella, Six Feet Club ja Vikat.

«Kontsert läks üldjoontes hästi ja ilmaga vedas ka,» ütles Otepää motoklubi eestvedaja Argo Raid. Peale kohalike tulid kohale ka huvilised Tartust ja Jõgevamaalt. «Moraalne toetus oli väga suur. Selles majas, mis põles, oli ka bändituba – ansamblite liikmed on seal korduvalt olnud. Otepää motoklubi ja Annimatsi kämping tänavad kohaletulnuid ja heategijaid.»

Praegu käivad hoone taastamistööd. «Enne aasta lõppu saab katuse peale,» lisas Raid.

11. augustil kell 2.01 teatati häirekeskusele, et Otepää vallas Sihva külas põleb Annimatsi majutuskompleks-kämping. Kohapeal selgus, et leekides on üks majutushoone. Päästjad kaitsesid kõrvalhooneid ja kustutasid tulekahju kella 5.48ks. Majutushoone hävis põlengus. Kõrval asuva hoone katus sai tulekahjustusi. Tulekahju põhjustas rike elektripaigaldises.

Annimatsi kämping on üle 30 aasta olnud Otepää motoklubi liikmetele teiseks koduks. Seal on toimunud kevadpäevad, motokokkutulek Otepää Tour, Ameerika autode kokkutulek Power Camp, motoklubi sügispäevad ja palju muud.

Motomeestel on selle paigaga enam kui emotsionaalne side. Selles hoones oli neil staabiruum, kus hoiti klubi ajalugu, karikaid, auhindu, kingitusi – kõik see läks tuleroaks. Kui hoone oli kindlustatud, siis sisustus mitte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles