Päevakeskuse sisustuse hange tõi kaasa uurimise

Siim Saavik
, reporter
Copy
Valga linnas asuva Kungla 12 hoone sisustuse hankele laekus kolm hinnapakkumust, millest üks tunnistati mittevastavaks. Nüüd on käimas uurimine, kas vallavalitsuse komisjon toimis ikka seaduslikult.
Valga linnas asuva Kungla 12 hoone sisustuse hankele laekus kolm hinnapakkumust, millest üks tunnistati mittevastavaks. Nüüd on käimas uurimine, kas vallavalitsuse komisjon toimis ikka seaduslikult. Foto: Arvo Meeks

Valga linnas Kungla 12 aadressil asuva päevakeskuse sisustuse hankega tekkisid valla ja ühe pakkuja vahel niivõrd suured arusaamatused, et pakkuja esitas selle kohta kuriteoteate. Praegu uuritakse juhtumit kriminaalmenetluses.

Jaanuaris kuulutas Valga vald välja hanke valla päevakeskuse sisustuse ostuks. Hankes oli selgelt määratletud, et valiku tegemisel arvestab hankija ainult hinda ning edukaks tunnistatakse madalaima hinnaga pakkumus. Pakkumusi sai esitada 10. veebruari keskpäevani ja vallale laekus neid kolm, millest üks kuulutati tingimustele mittevastavaks. Tegu oli Põlde Invest OÜ 9. veebruaril esitatud pakkumusega hinnaga 5762 eurot, mis sisaldas ka käibemaksu ning transpordi ja paigaldamise maksumust.

Uus küsimine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles