Valgast pärit neiu pürgib ilmateadustajaks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Reelika Bergmanil on võimalus saada õhtuse uudistesaate ilmateadustajaks.
Reelika Bergmanil on võimalus saada õhtuse uudistesaate ilmateadustajaks. Foto: TV3

Valgas sündinud ja kasvanud Reelika Bergman (26) jõudis TV3 «Seitsmeste uudiste» ilmateadustaja konkursil lõppvooru. Kandidaate oli ligi poolsada, stuudiovooru valiti paarkümmend ning veebihääletusele üksteist.

Nüüdseks üle viie aasta Tallinnas elanud Bergman oli neljapäevase seisuga rahvahääletusel kolmas. Konkursi võitja selgub rahva ja teletegijate ühisel otsusel.

«Sõbranna rääkis mind ära, et saab osaleda. Telemaastik on mind alati huvitanud: olen natuke sellega varem kokku puutunud kas või tantsimise kaudu. Veel viimasel kandideerimise päeval otsustasin tutvustava video saata,» põhjendas Bergman osalemist.

Tõuke andis ka asjaolu, et ta on oma hääle kohta üpris palju komplimente saanud. «On öeldud, et kena hääl ja suhteliselt hea diktsioon.»

Varem on Bergman tegelenud nii modellinduse, reklaaminduse kui ka tantsimisega. «Nüüd olen otsustanud teha kannapöörde. Õpin jumestajaks ja sotsiaalmeedia spetsialistiks. Mind on sotsiaalmeedia alati huvitanud, lisaks olen ilumaailmas sees olnud. Olen aastaid olnud vabakutseline fotomodell ja ka muusikavideotes ja telereklaamides osalenud. Üks ägedaim projekt sellel suvel oli Nublu muusikavideo «Laiaks lüüa».»

Hääletus internetis kestab laupäevani ning võitja selgub esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles