Kuurmaa jagas nippe sügismasenduse vastu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Madis Sinivee

Äsja raadio Elmar kollektiiviga liitunud laulja Lenna Kuurmaa avaldas iganädalases ühissaates raadiokanali peatoimetaja Mari-Liis Männikuga viis nippi sügismasenduse vastu.

1. Lastega «nössutamine». «Olen selle sõna «nössutamine» vist ise välja mõelnud,» tunnistas Kuurmaa. Temale tähendab see, et ta on lastega palju koos ja kaisutab neid. «Ka väljasõidud on omamoodi mõnusad, näiteks rabas jalutamine.»

2. Õues olemine. «Mulle meeldib jälgida, kuidas kõik looduses aeglustub... See, kuidas kõik hakkab talveks valmis sättima. Eile ma filmisin kolm või neli videot, kuidas kured parvedes lendasid. Looduses on nii palju lahedaid märke, mulle meeldib sügisega kaasnev hea kurbus. Nii palju, kui ilm vähegi lubab ja kannatab, mina olen päevasel ajal õues.»

3. Hea filmi vaatamine. «Mulle tohutult meeldib näiteks «Lammas all paremas nurgas». Samas ka film «Kevade» on super, mu lapsed vaataks seda vist lõpmatuseni.»

4. Aeg iseendale. «Suvel polnud aega isegi peeglisse vaadata, kuid sügisel on tunne, et tahan enda eest rohkem hoolt kanda, end poputada. Spaadesse praegu minna ei saa, kuid protseduure saab ka kodus teha.»

5. Meditatsioon. «Minule on see ideaalne abivahend mõtete koondamiseks, selleks, et end ühte punkti kokku tuua.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles