Lõuna-Eesti Postimees korraldab taas suure joonistusvõistluse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Foto: Lõuna-Eesti Postimees

Ajaleht Lõuna-Eesti Postimees kuulutab välja suure maakondliku eelkooliealiste laste joonistusvõistluse «Mina märkan». Selle eesmärk on arendada laste loovust, tunnustada parimaid ideid ja õpetada märkama meid ümbritsevat igapäevaelu ehk ka selliste nurkade alt, mille peale täiskasvanud inimene enam ei pruugi tulla.

Usume, et igapäevaelu need nüansid, mida märkab laps, õpetavad suurigi rõõmustama ja taasvaimustuma meid ümbritsevast, ja kutsuvad üles sellesse oma panust andma.

Kuna meid ümbritsev maailm on väga mitmetahuline ja rikas, on ka võistlusel tavapärasest erinevalt lausa 14 teemat erinevatest eluvaldkondadest. See tähendab, et joonistada võib kuni 14 teemal.

Kõik laekuvad tööd jõuavad laia vaatajaskonna ette Lõuna-Eesti Postimehe digilehte ja iga teema parimad tööd valitakse aasta lõpus ilmuvasse Lõuna-Eesti Postimehe kalendrisse. Kalender jõuab aasta lõpus iga ajalehe Lõuna-Eesti Postimehe tellijani, 18. detsembri 2020 koos lehega. Vabamüügile kalender ei lähe.

Võistluse täpsed tingimused on siin: http://lounapostimees.postimees.ee/6787697/joonistusvoistluse-mina-markan-tingimused

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles