Filatov näitas ülemvõimu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Martin Filatov (30) stardis
Martin Filatov (30) stardis Foto: Rauno Kais/Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon

Lange motokeskuses peetud Castrol Eesti motokrossi meistrivõistlustel selgusid hooaja parimad külgkorvide ja quad’idega sõitjad.

Külgkorvidel ei leidunud vastast Kert Varikule, kellel oli korvis soomlane Lari Kunnas. Mehed võtsid kaks veenvat esikohta. Sama kindlalt olid teised Gert Gordejev ja valitsev maailmameister Kaspars Stupelis. Kolmandad olid mõlemas sõidus Robert Lihtsa ja Markus Lina Kagu motoklubist.

Eesti meistrivõistlustel said Variku ja Kunnase järel hõbeda Gordejev ja Stupelis ning pronksi Markus Normak ja Karl-Albert Kasesalu.

Quad’idel kindlustas Kevin Saar meistritiitli juba eelmisel etapil ning võistles Lange etapi ajal Prantsusmaal. Mõlemad sõidud võitis kindlalt Martin Filatov Kagu motoklubist, kellele see oli alles esimene Eesti meistrivõistluste etapp sel aastal.

Kokkuvõttes järgnes talle mõlemad sõidud teisena lõpetanud Sander Lakiza ning kolmas oli sõidud 4. ja 3. kohal lõpetanud Aleks Sale Valga motoklubist K&K. Meistrivõistlustel järgnesid Saarele Lakiza ja Janno Oja.

35+ arvestuses sõitsid seekord esikolmikusse Indrek Uusmaa Sõmerpalu motoklubist, Karmo Sturm Pärnust ja Talis Kähr Kagu motoklubist. Karikavõistluste esikoha sai Langel avasõidus kukkunud ja katkestanud Kardo Saarmann, teine oli Uusmaa ja kolmas Langelt puudunud Rene Kaseste.

Koos noortega kihutanud veteranide klassis võitis etapi Rene Tarend Sõmerpalu motoklubist, teine oli Mark Saar ja kolmas Janek Vernik. Karika võitis samuti Tarend, järgnesid Saar ja Langel tehnilistel põhjustel katkestanud Sõmerpalu klubi sõitja Olari Saarme. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles