Sügislaat toob esile loomade heaolu (1)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Pildile on jäädvustatud hetk ühest varasemast Puka sügislaadast. Sel laupäeval tuleb see teisiti kui varem.
Pildile on jäädvustatud hetk ühest varasemast Puka sügislaadast. Sel laupäeval tuleb see teisiti kui varem. Foto: Maarius Suviste

Homsel laadal Otepää vallas Pukas valitakse kõige suurem kõrvits, laululaval saab aga oma lemmiklooma tutvustada ja temaga auringi teha.

Homme leiab kultuurimaja pargis aset sügislaat ning samas tähistatakse rahvusvahelist loomakaitsepäeva. Tegemist on Puka kultuurimaja uue perenaise-kultuurikorraldaja Katrin Ufferti esimese suure üritusega, mida ta vastses ametis korraldab. «Pühapäeval on ülemaailmne loomade päev ja sellega seoses otsustasin korraldada laupäeval Puka sügislaada teisiti, kui see oli varem,» märkis ta.

Uffert lisas, et peale laada tuleb palju huvitavaid tegevusi, mis seotud loomakaitsepäevaga. Näiteks tuleb külla Valga loomade varjupaiga töötaja, kes räägib, kuidas loomad neile satuvad, kuidas nad seal elavad ja kuidas neid aidata saab. Eestimaa Loomakaitse Liit räägib koos Puka noortega loomade pidamisest. Koerte treener näitab ette mõned trikid oma lemmikutega ning räägib, kus ja kuidas saab koera treenida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles