Uued koroonajuhtumid on seotud Põlvamaa saviklubi ja Võru kogudusega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Nakatunud inimene osales Räpina loomemaja saviklubi tegevuses.
Nakatunud inimene osales Räpina loomemaja saviklubi tegevuses. Foto: Arvo Meeks

Terviseameti andmetel on üks uue koroonaviirusega nakatunu osalenud hiljuti Põlvamaal saviklubi tegevuses, teine aga käis Võrus palvusel. 25. septembril puutusid nimetatud inimesega kokku Räpina loomemaja laste saviklubi tegevuses osalejad, kellega terviseamet on eraldi ühendust võtnud, annab Räpina vald oma kodulehel teada.

Laste saviklubis osalenuid käsitletakse koroonaviiruse kandja lähikontaktseina ning nad peavad jääma karantiini. Täpsemad käitumisjuhised edastab igale lähikontaktsele terviseamet. Inimesed, kes on puutunud kokku lähikontaktsega, ei pea karantiini jääma, kuid peavad jälgima oma tervist.

Samuti on terviseametile teadaoleva info põhjal 27. septembril Võru Baptisti Koguduse jutlusel osalenud inimene andnud COVID-19 positiivse testitulemuse. Kõigil, kes nimetatud kuupäeval viibisid jutlusel, palutakse võtta ühendust terviseameti vaneminspektoriga Egle Heimoneniga.

Nii jutlusel osalenutel kui võimalikel lähikontaktsetel soovitab terviseamet jälgida ka oma tervist, haigussümptomite tekkimisel jääda koju ja võtta ühendust oma perearstiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles