Tõrva vald ootab aasta isa kandidaate

LEPM
Copy
Isadepäeva kontserdil Tõrva kirik-kammersaalis 2019. aastal pälvis Tõrva valla aasta isa tiitli Arthur Jablonski. Fotol lisaks nominendid Sulev Adamson (vasakul) ja Kalev Laar.
Isadepäeva kontserdil Tõrva kirik-kammersaalis 2019. aastal pälvis Tõrva valla aasta isa tiitli Arthur Jablonski. Fotol lisaks nominendid Sulev Adamson (vasakul) ja Kalev Laar. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva Vallavalitsus ootab kõiki esitama kandidaate Tõrva valla aasta isa tiitlile. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 26. oktoober 2020.

Aasta isa tiitliga tunnustatakse pereisa, kes on pühendunud ja hea isa ühele või mitmele lapsele andes neile armastust, hoolt, eeskuju ja õpetust. Esitatud kandidaat ei pea olema abielus. Aasta isa konkursile sobiv kandidaat on Eesti Vabariigi kodanik, kelle elukohaks rahvastikuregistris on Tõrva vald ning kes on hinnatud nii oma ametitöös kui ka perekonnas ja kes on ühiskonnale heaks eeskujuks ka väljaspool oma pereringi. Aasta isa aunimetus omistatakse ühele isale ainult üks kord.

Tõrva vallavanem Maido Ruusmann kutsub üles kõiki märkama tunnustust väärivaid isasid. "Otsime isa, kes on oma käitumise ja tegudega teenäitajaks oma lastele ning eeskujuks ka teistele isadele üle Eesti. Tõrva vallas on selliseid mehi palju - tõstkem nad esile!"

Taotluseid võivad esitada kõik, kes on märganud häid ja eeskujulikke isasid ning oodatud on ka pildid ja lähedaste (laste, abikaasa/elukaaslase, töökaaslaste, sõprade) iseloomustused kandidaadi kohta. Vajalikud vormid on leitavad Tõrva valla kodulehel.

Aasta isa valib vallavalitsuse poolt moodustatud erikomisjon ning tiitel antakse üle isadepäeval, 8. novembril, toimuval pidulikul kontserdil Tõrva kirik-kammersaalis.

Tõrva valla aasta isa tiitlit on varasemalt välja antud kaks korda. 2018. aastal pälvis tiitli kuue lapse isa Urmas Kivit ning 2019. aastal üheksa lapse isa Arthur Jablonski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles