Kostitee päeval selguvad parimad maitsed

Kohalikud tooted tänavu kevadel toimunud esimesel Ihamaru taluturul. Kohalikud maitsed on oodatud ka Kostitee päevale. FOTO: Aivar Täpsi

Homme Põlvamaal Ihamaru külakeskuses Kostitee päeval selguvad tänavune parim Postitee maitse, samuti parim karask ja puskar.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Päev vanal Tartu–Võru maanteel ehk ajaloolisel Postiteel algab laadaga. Saagikoristusjärgsel rahvalikul kauplemisel on aukohal Lõuna-Eesti toit ja toodang. Laadale on müüma oodatud eelkõige Vana-Võrumaa piiridesse jäävad kauplejad või tootjad, aga müügikoha leiab ka kaugema kandi väärikas käsitöö ja maitseelamus.

«Praegu on poolsada registreerumissoovi,» ütles Kostitee päeva korraldaja Aivar Täpsi kolmapäeval. «Nende seas on nii toiduainetootjaid kui käsitöölisi, sekka lastele midagi, vanavara ning meelerahule ka. Kokku saab korralik laadamenüü ja -rahvas. Aga sel aastal on paljud laadakauplejad võtnud hoiaku, et registreeruvad viimasel momendil.»

07.10.2020 12.10.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto