Vastavatud spordihoone täitus maadlejatega

LEPM
Copy
Võru spordikooli ja maadlusklubi Lapiti edukad noorsportlased. Esireas Alekasandra Tikman, Tristan Leppik, Henri ja Helena Pihlapuu ja Rain Tigas. Tagareas Kaspar Kört, Robert Nõmme, Carolin Lett ja Sara Väljan.
Võru spordikooli ja maadlusklubi Lapiti edukad noorsportlased. Esireas Alekasandra Tikman, Tristan Leppik, Henri ja Helena Pihlapuu ja Rain Tigas. Tagareas Kaspar Kört, Robert Nõmme, Carolin Lett ja Sara Väljan. Foto: Peep Lill

Laupäeval leidis vastavatud Türi spordihoones aset karikasarja «Nublust Nabini» kolmas etapp vaba- ja naistemaadluses. Kokku osales 115 noormaadlejat Eestist ja Lätist.

Võru spordikooli ja Põlva maadlusklubi Lapiti ming Põlva spordikooli noored võitsid üheksa auhinnalist kohta, neist kolm esikohta.

Naistemaadluses võitis kindla esikoha kehakaalus kuni 39 kilogrammi Sara Väljan Võru spordikoolist. Teise koha saavutasid sama spordikooli kasvandikud Helena Pihlapuu (kehakaalus -33 kg), Aleksandra Tikman (-46 kg) ja Carolin Lett (+62 kg).

Vabamaadluses võitsid esikohad Põlva maaldusklubi Lapiti ja Põlva spordikooli maadlejad Kaspar Kört (-32 kg) ja Rain Tigas (-35 kg). Teise koha saavutas Võru spordikooli poiss Henri Pihlapuu (-35 kg). Kolmandaks tulid MK Lapiti ja Põlva spordikooli maadlejad Tristan Leppik (-44 kg) ja Romet Nõmme (-57 kg).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles