Bussifirma ootab reisijatelt maskide kandmist

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lux Expressi buss
Lux Expressi buss Foto: Sander Ilvest

Bussifirma Lux Express hakkab alates 13. oktoobrist kõikidel reisidel jagama tasuta ühekordseid meditsiinilisi maske, teatas ettevõte.

Lux Express on soetanud kuu aja varu meditsiinilisi maske, et alates teisipäevast kindlustada tasuta maskid kõikidele oma reisijatele, kes bussi sisenemisel isiklikku maski ei kanna. Reisijate ja bussijuhtide ohutuse huvides on maski kandmine Lux Expressis tungivalt soovituslik kogu sõidu vältel.

«Lux Expressi jaoks on reisijate ja bussijuhtide turvatunne esmatähtis, mistõttu maskide muutmine tungivalt soovituslikuks on meie panus ühise ohutuse tagamiseks. Loodame, et kõik reisijad mõistavad olukorda ja panustavad oma vastutustundliku käitumisega, et linnadevaheline reisimine saaks muretult jätkuda meie uues paratamatus reaalsuses,» ütles Lux Expressi tegevjuht Janno Ritsberg.

«Lisaks kaalume ventilatsioonisüsteemi UV-filtrite lisamist, mis elimineerivad viiruseosakesed õhust. Kuna tegemist on alles turule jõudva lahendusega ja Euroopa suurriigid on järjekorras esimesed, siis loodame testseadme paigaldada oma bussidesse novembrikuu jooksul,» lisas Ritsberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles