Räpina valla kooli- ja kultuurirahvale sai osaks tunnustus

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Räpina valla kooli- ja kultuurirahvas pidulikul vastuvõtul
Räpina valla kooli- ja kultuurirahvas pidulikul vastuvõtul Foto: Andrus Karpson / Räpina vallavalitsus

Räpina vallavanem Enel Liin ja vallavolikogu esimees Teet Helm tunnustasid valla staažikaid õpetajaid.

45. tööaasta täitumise puhul said tunnustuse Evi Tamm Räpina ühisgümnaasiumist ja Helle Mendrik. Tunnustuse sai ka Lidia Sarja, kes töötanud Räpina aianduskoolis 40 aastat. 35 aastat on pedagoogiametit pidanud Ege Helleng ja Jaanus Volk Mehikoorma põhikoolist, Tea Kaljuvee Räpina lasteaiast Vikerkaar, Tiiu Ruuspõld Räpina aianduskoolist ning Riina Villak.

Karin Kask Räpina aianduskoolist ja Aira Meitus Räpina ühisgümnaasiumist pälvisid tunnustuse 30 aastat kestnud tööstaaži puhul. 25. tööaasta täitumise puhul said tunnustuse Erene Petrova ja Juta Püvi Räpina muusikakoolist.

Samuti pälvisid valla tänukirja staažikad kultuuriasutuste töötajad.

40. tööaasta on Räpina raamatukogus täitunud Kiira Kazakoval ja 35. aasta Airi Raudsonil.

Samuti on 35 aastat kultuuripõldu kündnud Räpina valla kultuurikeskuse kunstnik Marika Lukk, aga ka Tea Tenson, kes töötanud Aravu rahvamaja juhina ning edendanud Meeksi piirkonna kultuurielu. 15 aastat on aga töötanud koorijuhina Jaanus Prükk.

Õpetajate päeva tänuõhtul anti Räpina vabahariduse ühenduse eestvõttel taas üle ka tiitel «Maa sool». Tiitli pälvis haridusellu panustamise eest Evi Tamm, kultuurielu edendamise eest sai selle Räpina valla kultuurikeskuse juhataja Marge Trumsi (pildil).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles