Rõuge katlamajas saab teha kaugtööd

Siim Saavik
, reporter
Copy
Catlamaja tegevjuht Jaanus Mark sõnas, et kaugtöökeskuses peavad vahepeal koosolekuid ka vallamaja osakonnad ning volikogu komisjonid.
Catlamaja tegevjuht Jaanus Mark sõnas, et kaugtöökeskuses peavad vahepeal koosolekuid ka vallamaja osakonnad ning volikogu komisjonid. Foto: Martin Mark

Rõuge aleviku kaugküttekatlamaja kolmandalt korruselt leiab ruumid, mis tehti korda eelkõige eesmärgil, et kohalikud spetsialistid ei peaks tööotsingute tõttu koduvallast ära kolima. Tegu on Catlamaja-nimelise kaugtöökeskusega, mille eestvedajad on MTÜ Rõuge Kaugtöökeskus liikmed.

Catlamaja tegevjuht Jaanus Mark rääkis, et sellise paiga rajamisele mõeldi juba aastaid. Kui kevadel ruumides remont lõppes ja sinna ka mööbel ja tehnika sisse said, ei soovitud pidulikku avamist eriolukorra tõttu siiski teha. «​Kui enne sügist tegutsema asusime, leidsid kliendid meid eelneva reklaamita. See näitab, et vajadus taolise teenuse järele on maapiirkonnas olemas,» meenutas Mark.

Catlamaja on külastanud nii õppejõud kui ka firmajuhid. Mõni kasutab sealseid teenuseid päeva, teised mitu nädalat. Kuigi suurem osa kliente on kohalikud inimesed, jõuab katlamaja kolmandale korrusele ka pealinlasi ja Eestimaa teiste nurkade töötajaid. Samuti peavad vahepeal keskuses koosolekuid vallamaja osakonnad ja volikogu komisjonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles