Joobes mehed soovisid kasutada politsei transporditeenust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Politsei
Politsei Foto: arhiiv

Eelmisel nädalal avaldas politsei reede hommikul kella seitsmest alates 24 tunni jooksul oma Twitteri kontol kõik üle Eesti laekunud politseiteated. Ööpäevaga käis sealsest infovoost läbi 690 teadet. Üpris värvikaid väljakutseid laekus ka Lõuna-Eestist.

Näiteks andis turvatöötaja kell 9.39 Võru vallast teada, et pidas kinni inimese, kes süstemaatiliselt poest ajalehti varastas.

Kell 14.43 palus alkoholijoobes helistaja Võrus, et ta kainenema viidaks. Et politsei ta ikka üles leiaks, sättis ta end patrulli ootama kiriku ette.

Kell 14.51 teatati Rõuge vallas kukkunud tugevas joobes mehest. Sündmuskohale saabus ka kiirabi, ent selgus, et mees ei vajanudki abi. Hoopis rõõmustas, et lisaks kiirabile saabus ka patrull, kes viib ta koju.

Kell 20.45 laekus häirekeskusesse kõne Võrust, milles oli kuulda vaid taustal karjumist kütuse teemadel.

Kell 21.37 teatati, et Põlva vallas tuli Leevi järve supluskohta sõiduk, kust väljus poolpaljas mees, kes kõndis järve poole. Järsku jooksis mees tagasi sõidukisse ja kihutas minema.

Kell 23.41 kurtis aga Võru elanik, et tema juurde tuli naabrimees, kes ei lase tal korteriust kinni panna ja nõuab mingeid selgitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles