Võrulased nõutud: bussijaam on teetöödest piiratud

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Tartu tänav on novembrini lõpuni Koreli sillast kuni Vilja tänava ristmikuni liiklusele suletud, mistõttu ei pääse inimesed ka bussijaama parklasse. FOTO: Arved Breidaks
Tartu tänav on novembrini lõpuni Koreli sillast kuni Vilja tänava ristmikuni liiklusele suletud, mistõttu ei pääse inimesed ka bussijaama parklasse. FOTO: Arved Breidaks Foto: Arved Breidaks

Võrulased kurdavad, et Tartu ja Vilja tänaval käivate tööde tõttu pole võimalik autoga pääseda bussijaama parklasse ning üldse on praegu autoga bussile vastu minnes tükk tegu, et läheduses parkimiskoht leida.

«Vot ei pääse mitte kummaltki poolt klientidele mõeldud [bussijaama] parklasse ja tekkiski küsimus, kus siis peaks ootama bussi pealt tulevat inimest,» kirjutatakse sotsiaalmeedias. «Kas peab tõesti mõlemalt poolt korraga teetöid teostama?»

Bussijaama piiravatel Vilja ja Tartu tänava lõikudel käib praegu sademeveetorustiku rajamine ning alates 13. oktoobrist on Tartu tänav alates Vilja tänava ristmikust kuni Koreli oja sillani liiklusele suletud; läbi pääsevad vaid kohalikud elanikud. Bussijaama parklasse pääseb autoga aga üksnes sellelt tänavalõigult. Vilja tänava sõidutee on bussijaama juures küll liiklusele avatud, kuid parkimiskohti on seal napilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles