Suurvõistluse ajaks muutub liikluskorraldus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Otepää MK-etapp Tehvandil. Publik ootab võistluse algust.
Mullune Otepää MK-etapp Tehvandil. Publik ootab võistluse algust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel toimuva Otepää maailmakarika etapi ajal tuleb kohalikel elanikel arvestada liikluspiirangutega.

Etapi korralduskomitee esimees Jaak Mae ütles, et Otepääl suletakse tavaliikluseks Tehvandi tänav, kuid kohalikel inimestel koju pääsemist ei takistata. Tänavale aga pääsevad ainult korraldaja väljastatud lubadega sõidukid.

Teisi tänavaid aga ei suleta, kuid mõnda kohta paigaldatakse ajutisi peatumis-parkimiskeelde. Ka võib võistluspäevadel esineda raskusi parkimiskoha leidmisel.

Mae kinnitas, et ajutised märgid paigaldatakse juba reedel ning seega jääb inimestel ka aega nendega tutvuda.

Liiklust reguleerivad politseiametnikud ja politseikolledži kadetid

Otepää konstaablijaoskonna piirkonnavanem komissar Jaanus Kokkonen ütles, et kuna viimastel päevadel on päris korralikult lund sadanud ja seetõttu peaks kõik sõidukijuhid olema maksimaalselt ettevaatlikud. "Kuna autosid liigub nendel päevadel Otepää piirkonnas tavaliselt rohkem, siis arvestagem kaasliiklejatega ning liiklust korraldavate ametnike märguannetega. Tuletan kõigile meelde,  et sõidukitesse ei jäetaks nähtavale kohale väärtuslikke esemeid."

Kokkonen lisas, et mõlemal võistluspäeval on Otepää piirkonnas tavapärasest rohkem politseipatrulle ning kindlasti kontrollitakse sõidukijuhtide võimalikku joovet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles