Politsei ei alustanud Andre Laine vastu menetlust

Mati Määrits
, reporter
Copy
Nii Võru kui Põlva tantsukoolis, mida Andre Laine juhib, jätkub töö tagasilöökideta.
Nii Võru kui Põlva tantsukoolis, mida Andre Laine juhib, jätkub töö tagasilöökideta. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Politsei ei alustanud menetlust Võru Kreutzwaldi kooli endise

tantsuõpetaja ja 5. klassi klassijuhataja Andre Laine vastu, kes

vallandati septembris seoses sotsiaalmeedias sõprusringkonnale saadetud

fotodega, mis jõudsid ka õpilasteni.

PPA pressiesindaja Kerly Virga kokkuvõttel oli suhtlus tantsuõpetaja ja poiste vahel kohatu, kuid see, mida ja kuidas öeldi, ei kvalifitseeru oma sisult kehtiva seaduse järgi süüteoks.

«Parema hinnangu andmiseks mehe käitumisele kutsus politsei üles teatama, kui kellelgi on tema suhtes täiendavaid pretensioone. Tänaseks ei ole aga ühtki sellist kaebust laekunud. Sellegipoolest kontrollisime täiendavalt mehe tausta ja suhtlesime erinevate inimestega. Küll leidus lapsevanemaid, kes hoopis mehe toetuseks politseisse pöördusid. Seni ei ole ühtki infokildu, mis annaks põhjust süüteomenetluseks,» rõhutas Virk.

Andre Laine ei soovinud vahejuhtumit enam pikemalt kommentaarida. «See oli mõttetu teema, mis aeti nii suureks. Keegi pahatahtlik inimene soovis mulle halba, aga nüüdseks on kõik korras. Ükski laps pole ei Võru ega Põlva tantsukoolist lahkunud ning töö käib edasi,» lausus ta.

37-aastane tantsuõpetaja saatis fotosid, millel ta oli palja ülakehaga, oma täisealistele sõpradele nalja pärast interneti Snapchati keskkonnas. Fotodest tehti kuvatõmmised, mida hakati levitama, sh noorte hulgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles