Sangastes selgusid tähtede lavale minejad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Sangaste kultuurimajas leidis aset kontsert «Otepää valla laululaps 2020». Teiste seas esinesid Lisanna Tähismaa (vasakult), Kertu Juhkam, Änni Perv ja Grete Kudu.
Sangaste kultuurimajas leidis aset kontsert «Otepää valla laululaps 2020». Teiste seas esinesid Lisanna Tähismaa (vasakult), Kertu Juhkam, Änni Perv ja Grete Kudu. Foto: Valju Aloel

Hiljuti leidis Sangaste kultuurimajas aset võistlus «Otepää valla laululaps 2020». Mõõduvõtmisel selgusid need, kes lähevad esindama Otepää valda «Valgamaa tähtede lavale».

Kui võistlusmoment kõrvale jätta, oli laululaste päev täis rõõmsaid soliste ja soojust. Esinejaid jälgisid sõbralikud silmad: žüriis olid laulja ning näitleja Pirjo Levandi, Võru muusikakooli direktor ja laululooja Piret Rips-Laul ning muusik, muusika looja ning fantaasiapillimängija Silver Sepp.

Sepp andis ka omanäolise kontserdi, kus rahvas oli pidevalt kaasatud, teatati Facebooki-lehel Otepää Kultuuriruum. Kõik oalejad said meeneks mõnusad padjad, millel sai juba kontserdi ajal puhata.

Võistlus «Valgamaa tähtede lava» peaks saama teoks järgmise aasta kevadel Otepää kultuurimajas.

KÕIGE TUBLIMAD SOLISTID

Otepää vallast lähevad maakondlikule lauluvõistlusele «Valgamaa tähtede lava» järgmised lauljad:

3–7 a

Hariette-Liis Kuus

Mia Maarika Mollok

Katriin Possul

8–10 a

Iti Kruuse

Katariina Käis

Edvard Varjun

11–13 a

Kertu Juhkam

Lisanna Tähismaa

Karoliina Kalda

14–16 a

Dagmar Henriette Levin

Änni Perv

Grete Kudu

Allikas: Otepää Kultuurikeskused

Eelmisel pühapäeval leidis Sangaste kultuurimajas aset kontsert «Otepää valla laululaps 2020». Kõik said meeneks mõnusad padjad.

Valju Aloel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles