Politsei ei alustanud tantsuõpetaja vastu menetlust

Mati Määrits
, reporter
Copy
Andre Laine väitel pole ükski laps ei Võru ega Põlva tantsukoolist lahkunud ning töö käib edasi.
Andre Laine väitel pole ükski laps ei Võru ega Põlva tantsukoolist lahkunud ning töö käib edasi. Foto: Mati Määrits

Politsei ei alustanud menetlust Võru Kreutzwaldi kooli endise tantsuõpetaja ja 5. klassi klassijuhataja Andre Laine suhtes, kes vallandati septembris seoses sotsiaalmeedias sõprusringkonnale saadetud fotodega, mis jõudsid ka õpilasteni.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virga tõdemusel oli tantsuõpetaja suhtlus kohatu, kuid ei kvalifitseeru seaduse järgi süüteoks.

«Parema hinnangu andmiseks kutsus politsei üles teatama, kui kellelgi on tema suhtes täiendavaid pretensioone. Tänaseks ei ole ühtki sellist kaebust laekunud. Sellegipoolest kontrollisime mehe tausta ja suhtlesime inimestega. Küll leidus vanemaid, kes hoopis mehe toetuseks politseisse pöördusid. Seni ei ole ühtki infokildu, mis annaks põhjust süüteomenetluseks,» rõhutas Virk.

Andre Laine ei soovinud vahejuhtumit enam pikemalt kommentaarida. «See oli mõttetu teema, mis aeti nii suureks. Pahatahtlik inimene soovis mulle halba, aga nüüdseks on kõik korras. Ükski laps pole ei Võru ega Põlva tantsukoolist lahkunud ning töö käib edasi.»

37-aastane tantsuõpetaja saatis fotosid, millel ta oli palja ülakehaga, oma täisealistele sõpradele nalja pärast interneti Snapchati keskkonnas. Fotodest tehti kuvatõmmised, mida hakati levitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles