Hotellid müüvad viimaseid kohti WRC-ralli ajaks (2)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Otepää GMP Clubhoteli ja Pühajärve restorani juhataja Maarja Sallok kinnitas, et suuremad rallifännid hakkasid kohe pärast teadet, et järgminegi aasta Eestis WRC-ralli etapp kavas on, aktiivselt ruume broneerima.
Otepää GMP Clubhoteli ja Pühajärve restorani juhataja Maarja Sallok kinnitas, et suuremad rallifännid hakkasid kohe pärast teadet, et järgminegi aasta Eestis WRC-ralli etapp kavas on, aktiivselt ruume broneerima. Foto: arhiiv

Huvi järgmise aasta juulis toimuva WRC Rally Estonia vastu on nii suur, et näiteks Otepääl müüakse praegu ralli ajaks juba viimaseid hotellikohti. Põlvas asuv Pesa hotell aga ongi juba võidusõidu nädalavahetuseks välja müüdud.

Otepää GMP Clubhoteli ja Pühajärve restorani juhataja Maarja Salloki sõnul hakati juba siis, kui ralli toimumise ja kuupäevade üle alles arutati, küsima, kuidas Otepääl majutusvõimalustega on. «Kohe, kui kuupäevad välja kuulutati, müüsime pool hotelli välja,» lausus Sallok, kelle sõnul oli reedese seisuga ralli ajaks ehk 15.-18. juuliks saadaval veel mõni üksik tuba. Ta usub, et järgmisel aasta suveks on kasutusel ka koroonavaktsiinid või on õpitud viirusega elama.

Täitumus sõltub ka ilmast

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles