Otepää Maxima töötaja koroonatest osutus negatiivseks

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää Maxima.
Otepää Maxima. Foto: Maarius Suviste

Kaupluseketi Maxima esindaja kinnitusel osutus nende Otepää kaupluse töötaja koroonatest negatiivseks.

«Niipea kui meie töötaja sai teada, et ka tema laps on nakatunu, läks töötaja ilma kellegi teisega kokku puutumata kaitsemaski ja -kindaid kandes kaupluse juhataja juurde ja teavitas sellest,» ütles Maxima Eesti personalijuht Lea Kimber.

Personalijuhi sõnul suunas juhataja töötaja kohe koju. «Töötajat testiti ning selle tulemus osutus negatiivseks ja meie kolleeg seeläbi terveks,» kinnitas ta neljapäeval.

«Nakkusohu olukorras on meil võimalus vaadata, kas ja milliseid lähikontakte nakatumiskahtlusega töötajal on olnud ning seda igal vastaval juhul kohe ka teeme. Sellest tulenevalt otsustame edasised sammud,» lisas personalijuht. «Mainitud juhul töötajal kaupluses lähikontaktseid ka polnud.»

Lea Kimber lisas, et nad on kõikjal oma kauplustes rakendanud ettevaatusabinõud, et tagada igakülgselt töötajate ja klientide tervis ning ohutus.

«Desinfitseerime mitu korda päevas kaupluses olevaid puutepindu. Lisaks viime kord päevas läbi põhjalikuma desinfitseerimise ja puhastamise ka kärudele ning teistele pindadele. Seetõttu ohtu töötajatele ega klientidele pindadelt nakatumise suhtes pole,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles