Jaoskonnajuht innustab inimesi julgemalt sekkuma

Tiit Loim
, reporter
Copy
Varem Lõuna piirivalvebürood juhtinud Tamar Tamm tõdes, et uuel töökohal Kagu politseijaoskonna juhina on töökoormus suurem.
Varem Lõuna piirivalvebürood juhtinud Tamar Tamm tõdes, et uuel töökohal Kagu politseijaoskonna juhina on töökoormus suurem. Foto: Tiit Loim

Märtsist Kagu politseijaoskonda juhtiv Tamar Tamm tõdes, et nagu mujalgi, on ka Kagu-Eestis suurima osa probleemide algpõhjus alkohol, milleta oleks korravalvurite töö poole kergem. Muu hulgas julgustab ta inimesi abipolitseinikuks hakkama ja probleemi nähes sekkuma.

Kuivõrd erineb teie töö eelmisest ametist Lõuna piirivalvebüroo juhina?

Päris suuresti, töid ja valdkondi on rohkem ja abilisi selleks natuke vähem. Piiril elame selle nimel, et oleks võimalikult rahulik. Mõni ütleb, et mis te siis teete seal, ei juhtugi ju midagi, aga piiril ei tohigi midagi juhtuda. Tõenäoliselt siseriigis ei meil ega teistes riikides ei jõua keegi selleni, et oleks sama rahulik ja midagi ei juhtu. Praegu ajab väljakutse väljakutset taga ja töövaldkondi palju: arestimaja, menetlus, patrull, piirkond – kõik oma tegevuste ja erisustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles