Tormis Laine ja Regina Oja said stipendiumi

LEPM
Copy
Tormis Laine ja Regina Oja pälvisid noorte sportlaste stipendiumi.
Tormis Laine ja Regina Oja pälvisid noorte sportlaste stipendiumi. Foto: Tairo Lutter

ERGO noorte sportlaste stipendiumi pälvisid teiste seas ka Otepäält pärit mäesuusataja Tormis Laine ja Võru laskesuusataja Regina Oja. Stipendiumi suurus on 2500 eurot.

Tormis Laine debüteeris 17-aastaselt 2018 Pyeong Chang taliolümpial, kus sai suurslaalomis 40. koha. Laine on maailma jooksvas edetabelis 104. kohal.

Regina Oja suuremaks saavutuseks on laskesuusatamise MM karika 20. koht ja paaris segateate 2. koht.

ERGO Insurance SE annab viiendat aastat järjest välja noorte sportlase stipendiume, jagades sel aastal välja 25 000 eurot. Tänavu laekus konkursile 65 taotlust, mille seast stipendium määrati üheksale individuaalala sportlasele ja ühele paarile.

«Stipendiaatide seast leiab Eesti meistritiitlite ja rekordite omanikke, Euroopa meistrivõistluste ja maailmameistrivõistluste etappide võitjaid, samuti Eesti koondiste liikmeid ning olümpia kvalifikatsioonile pääsenuid,» ütles hindamiskomisjoni töös osalenud ERGO kindlustuse juhatuse liige Marek Ratnik. 

Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa sõnul on kõigil valituks osutunud sportlastel potentsiaali lüüa läbi tipptasemel. «On tähelepanuväärne, et need noorsportlased on teinud tegusid juba täiskasvanute konkurentsis, kuid tippu jõudmiseks vajavad nad täiendavat tuge, tunnustamist ja tähelepanu. ERGO noorsportlase stipendium aitab kaasa sellele, et meie andekamate noorte üleminek täiskasvanute sporti kulgeks võimalikult sujuvalt,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles