Selgus Põlva-Võru korvpalli ühisliiga meister

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva-Võru korvpalli ühisliigas esimese koha saavutanud Parksepa SK/Võru meeskond.
Põlva-Võru korvpalli ühisliigas esimese koha saavutanud Parksepa SK/Võru meeskond. Foto: Erakogu

Põlva-Võru korvpalli ühisliiga otsustavad kohamängud leidsid hiljuti aset Parksepas. Finaalmängud, mis pidanuks toimuma kevadel, aga eriolukorra piirangute tõttu edasi lükkusid, said põneva lahenduse.

Ühisliigas mängis kümme meeskonda: neli Põlvamaalt ja kuus Võrumaalt. Vastavalt omavahel läbimängitud turniirile reastuseid võistkonnad kohamängudeks.

Alustati madalamate kohtade jagamisega. Üheksanda koha teenisid väga põneva lõpuga mängus Pühajõe mängijad, kui alistati Antsla tulemusega 56 : 53. Seitsmes koht läks KK Rõugele, kes oli kindlalt parem SK Känguru/Coopi tiimist 87 : 44. Ka viienda koha mängus tehti asjad kiiresti selgeks. Forega Logistics võitis SK Urvaste selge paremusega 102 : 62.

Kolmanda koha saavutamiseks suutis Roofix alistada võitluslikus mängus Kanepi valla meeskonna 74 : 62.

Finaalis kohtusid põhihooaja kaks edukamat: põhihooaja puhaste paberitega läbinud Räpina ja Parksepa, kel oli kirjas kaks kaotust. Mõlemad võistkonnad olid finaaliks kohale toonud oma parimad pojad. Finaalmäng näitas tiitlivääriliste meeskondade parimat palet, võitja selgus alles lisaajal. Põlva-Võru korvpalli ühisliiga meistriks krooniti Parksepa SK/Võru tulemusega 90 : 83.

Tiitlite väljamängimise aeg pole veel lõppenud. Mõlemad maakonnad selgitavad välja veel oma maakonna parimad. Uuel aastal on plaan alustada uue hooga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles