Hea lehe sisu taga on võimekad tegijad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Osa Lõuna-Eesti Postimehe kollektiivist: ees küljendaja Ivari Lipp (vasakult), ajakirjanik Maarius Suviste, peatoimetaja Sirli Homuha ja tegevtoimetaja Jaan Rapp. Tagareas ajakirjanikud Mati Määrits, Tiit Loim, Arved Breidaks, küljendaja Kristiina Ojala ning ajakirjanikud Siim Saavik ja Tomi Saluveer.
Osa Lõuna-Eesti Postimehe kollektiivist: ees küljendaja Ivari Lipp (vasakult), ajakirjanik Maarius Suviste, peatoimetaja Sirli Homuha ja tegevtoimetaja Jaan Rapp. Tagareas ajakirjanikud Mati Määrits, Tiit Loim, Arved Breidaks, küljendaja Kristiina Ojala ning ajakirjanikud Siim Saavik ja Tomi Saluveer. Foto: Kristjan Teedema

Lõuna-Eesti Postimehel on sel nädalal tähtpäev: 3. novembril 2017 ilmus ajalehe esimene number ja seega tähistame oma kolmandat sünnipäeva. See aeg on meile näidanud, et lugejad on meid kenasti vastu võtnud ning et väljaanne on piirkonnas vajalik ja oluline.

Hea lehe sisu taga on võimekas ja andekas kollektiiv, seega on lehe sünnipäev ka tegijate pidupäev. Iga lüli meie toimetuses on ülimalt oluline. Nendeta poleks ajaleht selline, nagu ta on.

Lõuna-Eesti Postimehe klienditeeninduses Valgas: klienditeenindaja Tiina Saaron (vasakult), reklaamitoimetaja Ainar Tamm, reklaamikonsultant Viktoria Täht, levikontroller Tatjana Koval, peatoimetaja Sirli Homuha, telemarketingi konsultant Merilen Kabanen ja tegevtoimetaja Jaan Rapp. tiit loim
Lõuna-Eesti Postimehe klienditeeninduses Valgas: klienditeenindaja Tiina Saaron (vasakult), reklaamitoimetaja Ainar Tamm, reklaamikonsultant Viktoria Täht, levikontroller Tatjana Koval, peatoimetaja Sirli Homuha, telemarketingi konsultant Merilen Kabanen ja tegevtoimetaja Jaan Rapp. tiit loim Foto: Tiit Loim

Lõuna-Eesti Postimees

Lisaks kolm korda nädalas ilmuvale paberlehele kajastab olulisi uudiseid operatiivselt meie digileht. Igal reedel jõuab lehe vahel tellijateni Maa Elu, kord kuus ajakiri 60+. Peagi lähenev aasta lõpp toob meie lehetellijatele koos Lõuna-Eesti Postimehega ka lisaväljaande Lõuna-Eesti Ettevõtlus ning vahva kalendri.

Meie inimesed on ametis nii kodukontorites kui ka büroodes nii Põlva-, Valga- kui Võrumaal ning mõned ka Tartus.

Ajakirjanikud teevad lugusid üle Lõuna-Eesti: nad on kohal seal, kus sünnib midagi olulist või kus saadakse kokku põnevate inimestega, kelle tegemistest leheveergudel kirjutada. Selline hajali paiknemine annab võimaluse olla oma lugejatele ja piirkondlikele sündmustele võimalikult lähedal.

Võrus Liiva tn 11a Täpilises Toas võtab Lõuna-Eesti Postimehe kuulutusi ja lehetellimusi vastu Airika Pruul. Tema sõnul vormistati oktoobris tellimusi eriti aktiivselt.
Võrus Liiva tn 11a Täpilises Toas võtab Lõuna-Eesti Postimehe kuulutusi ja lehetellimusi vastu Airika Pruul. Tema sõnul vormistati oktoobris tellimusi eriti aktiivselt. Foto: Arved Breidaks

Lugejamäng

Kuu lõpuni ilmub iga Lõuna-Eesti Postimehe numbri 3. küljel küsimus, mille vastus on leitav samast lehenumbrist. Esimesed õnnelikud lugejamängu võitjad ongi juba selgunud.

Mängus osalemiseks peab olema kehtiv Lõuna-Eesti Postimehe tellimus. Kellel meie väljaanne veel tellimata on, saab seda teha, helistades telefonil 666 2525 või klikates internetis aadressil lounapostimees.ee/tellimine.

Oleme toimetuserahvaga tähistanud lehe sünnipäeva mitmes jaos, nagu kõrvalolevatelt piltidelt näha. Oma lugejatele pakume sünnipäevakuul ka mängu, kus õigesti vastanute vahel loosime välja kingituse. 

Lõuna-Eesti Postimehe tellimusi on iga kuu üsna palju, väitis Põlvas aadressil Oja 7 töötav Annika Suik. Aktiivselt kasutavad Põlvamaa inimesed sealsamas ka võimalust ajalehte kuulutusi panna: jõuavad need ju mitme maakonna inimesteni lausa kolm korda nädalas.
Lõuna-Eesti Postimehe tellimusi on iga kuu üsna palju, väitis Põlvas aadressil Oja 7 töötav Annika Suik. Aktiivselt kasutavad Põlvamaa inimesed sealsamas ka võimalust ajalehte kuulutusi panna: jõuavad need ju mitme maakonna inimesteni lausa kolm korda nädalas. Foto: Mati Määrits

Klienditeenindused

Samuti saab lehte tellida ja sinna kuulutusi panna meie klienditeenindustes. Valgas asub see aadressil Kesk 10, mis rahva seas tuntud postimajana. Põlvas on tellijad ja kuulutuste panijad oodatud aadressil Oja 7, kus asub Bürooteenuste OÜ, Võrus aga ootab aadressil Liiva 11a kliente Täpiline Tuba OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles