VIDEOLUGU ⟩ Uksed avas Eesti lõunapoolseim talurestoran

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Andri-Peedo kitsetalu pidajad Kermo Rannamäe ja Linda Pajo rajasid kolm aastat tagasi valminud farmi juurde talupoe ja nüüd ka söögikoha.
Andri-Peedo kitsetalu pidajad Kermo Rannamäe ja Linda Pajo rajasid kolm aastat tagasi valminud farmi juurde talupoe ja nüüd ka söögikoha. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrumaa lõunaservas Missos Eesti suurimat tüüringi tõugu kitsekarja pidava Andri-Peedo talu pererahvas avas neljapäeval talurestorani, mille menüüs annab tooni kõik see, mida kitsepidamisest ning ümberkaudsetest taludest saada on.

«Mõte kohvik avada oli meil tegelikult algusest peale,» rääkis perenaine Linda Pajo. «See ruum valmis koos farmikompleksiga, aga kõike korraga lihtsalt ei jõudnud. Kõigepealt panime farmi tööle, siis meierei ja nüüd siis jõudsime sinnamaale, et saime kohviku ka lõpuks valmis.»

Kolm aastat tagasi valminud farmikompleksi juures seni vastuvõtusaalina kasutatud ruum on sisustatud laudadega, mille taga istet võtnud külastajal on rooga oodates võimalik vaadata, kuidas ruumi tagumises otsas asuvas avatud köögis kokad selle kallal parajasti toimetavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles