Magnus Kirt alustas Chagaga koostööd

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Magnus Kirt.
Magnus Kirt. Foto: Tairo Lutter

Eesti kahekordne aasta meessportlane Magnus Kirt sai uue sponsori. Odaviskaja sõlmis nelja-aastase koostöö Chaga OÜ-ga – Tõrvas asuva tootmisettevõttega, mis valmistab ja ekspordib kohalikust toorainest valmistatud loodustooteid.

Olümpiaks valmistuv Magnus Kirt ja Chaga ettevõte on mõlemad pärit Tõrvast ning neid ühendab soov väärtustada enda kodukohta ja puhast Eesti loodust. See oli ka üheks argumendiks sponsorluse vormistamisel – anda hoogu Tõrva tuntusele.

Magnus Kirt ütles, et tema kui põlise tõrvaka jaoks on väga oluline, kui kodukohast midagi suurde maailma läheb. Samuti jagab ta oma uue sponsori väärtusi: «Ma usun sellesse, et tervist saab väga edukalt toetada loodustoodetega. Loodustooted ei riku organismi ja tugevdavad, turgutavad ning ennetavad erinevaid haigusi või vigastusi, mis tekivad mõne vitamiini defitsiidist.»

Chaga OÜ tegevjuht Siim Kabrits kinnitas, et neil on äärmiselt hea meel olla Eesti ühe edukaima meessportlase taustajõud järgmised neli aastat.

«Meie jaoks on oluline, et saame toetada Magnust tema sporditeel, kelle juured on alguse saanud samast kohast, kust Chaga Health toodete lugu. Kuigi maailmas on praegu palju teadmatust, kasvõi spordivõistlustegi korraldamise osas, olen veendunud, et sportlased vajavad toetajate tuge hoolimata sellest, mis toimub ümberringi,» ütles Kabrits ja lisas: «Ma olen kindel, et Magnus lennutab Tõrva veel kaugemale maailma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles