Uuel nädalal on oodata natuke öökülma

BNS
Copy
Öised õhutemperatuurid langevad järgmisel nädalal kergesse miinusesse.
Öised õhutemperatuurid langevad järgmisel nädalal kergesse miinusesse. Foto: Urmas Luik

Uue nädala esimeses pooles on oodata vähest öökülma, päevased õhutemperatuurid aga ei kerki üle kümne soojakraadi.

Ilmateenistuse teatel ööl vastu esmaspäeva pilvisus küll tiheneb, kuid ilm on olulise sajuta. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Hommikuks tugevneb põhjarannikul läänetuul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, rannikul tuleb kohati 5 -8 kraadi sooja.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Õhtul läheb taevas selgemaks ja ilm on sajuta. Puhub läänekaaretuul 5-11, põhjarannikul loodetuul puhanguti 15 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 2-8, öö hakul põhjarannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3 kraadi, rannikul tuleb kohati 4-7 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +5 kraadi, Lääne-Eestis tuleb 5-8 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 5-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles