Endine Valga asevallajuht sattus kriitika alla

Tiit Loim
, reporter
Copy
Vallajuht Jüri Konradi sõnul meeldib talle Jõhvis iga päevaga üha rohkem, hoolimata opositsiooni pidevate rünnakute all olemisest.
Vallajuht Jüri Konradi sõnul meeldib talle Jõhvis iga päevaga üha rohkem, hoolimata opositsiooni pidevate rünnakute all olemisest. Foto: Arvo Meeks

Valga vallavolikogu liige ja endine asevallavanem Jüri Konrad sai hiljuti Jõhvi vallavanemaks. Kuigi uuel tööl on ta sattunud mitmekülgse kriitika alla, on Konradi sõnul nii-öelda nahk paksemaks läinud ja kohanemine hästi kulgenud.

Oktoobri algul Jõhvi vallavanemaks valitud Jüri Konrad on sellest ajast alates sattunud nii ajakirjanduse kui kohalike poliitikute kriitilise pilgu alla. Ühe opositsiooniliikme sõnul said kohalikud volinikud Valgast materjali, mis seab Konradi kompetentsi kahtluse alla, samuti ei mõistetud, miks vallavanem pidi nii kaugelt tulema, vahendas ajaleht Põhjarannik. Veel kirjutas ajaleht, et vallajuhid koos Konradiga käisid koroonaajal poseerimas lasteaias, kuhu vanemad ei tohtinud siseneda, ning et Konradi ettevõte on maksnud väga vähe makse.

«Eks see on opositsiooni töö kritiseerida, aga üldiselt on kohanemine läinud hästi. Ametkond on väga hea, kellega koostööd teen. Iga päevaga meeldib mulle rohkem ja rohkem siin töötada,» ütles Konrad ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles