Tugikodus lahendati tüli rusikatega

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Ööl vastu 10. novembrit puhkes Võrus Räpina maanteel asuvas Nöörimaa tugikodus kahe mehe vahel tüli, mille käigus lõi 53-aastane mees tuttavat 67-aastast meest.

Politsei pidas lööja kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks haiglasse. 

Nöörimaa tugikodu direktor Maarika Loodus ütles, et intsident juhtus tugikodu esimesel korrusel, kus pakutakse varjupaiga teenust. Direktori informatsiooni kohaselt oli lööjaks tugikodu uus elanik, kellele alkohol ei sobi. "Mõlemad olid alkoholijoobes ja vesteldes tekkisid nii suured arusaamatused, et sõnadega neid ei lahendanud," lisas Loodus.

67-aastane kannatanu sai peahaava ja kiirabi viis ta haiglasse. "Praegu on ta õendushoolduses jälgimisel ja minu informatsiooni kohaselt on temaga kõik korras."

Teine mees puhkab praegu veel tugikodu kõrval asuvas arestikambris. "Kaine peaga on väga asjalik mees, aga alkohol kohe üldse ei sobi," kommenteeris direktor uut asukat.  

Maarika Loodus ütles, et antud vägivalla juhtum on tugikodus erand. "Väikesed nägelemisi ikka on, aga selliseid asju juhtub õnneks harva."

Mõlemad mehed tulevad mõne aja pärast Nöörimaa tugikodusse tagasi.

Juhtumi kohta alustati kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles