Curly Strings annetas lastele 6000 eurot

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Curly Strings rõõmustab, et sai noori toetada.
Curly Strings rõõmustab, et sai noori toetada. Foto: Erakogu

Kevadel salvestas ansambel Curly Strings koos teiste artistidega lastele mõeldud muusikat. Kõik kaasmuusikud tõid endaga kaasa loo, mis nende võsukeste või nende endi lapsepõlvega seotud. Nii sai kokku 12 palaga album «Lastele».

Albumil teeb kaasa hulk lõunaeestlasi: Põlvast pärit Mari Jürjens, Setomaal elav Lenna Kuurma, võrumaalane Mari Kalkun, Tõrvas sirgunud Adeele Jaago ja seto Jalmar Vabarna. Samuti Ivo Linna ja Robert Linna, Ewert and The Two Dragons, Liisi Koikson, Marge Niller ning Laulupesa stuudio lapsed Airi Liiva juhendamisel.

Album anti välja juunis laulu- ja värvimisraamatuna, milles sisaldusid lisaks CD-plaadile iga pala saamislugu, laulusõnad, noodistused ning illustratsioonid.

Albumi tulu läheb lastega seotud heategevusele. Selle saab MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogramm, mis pakub psühholoogilist tuge lähedase kaotanud lastele ja nende peredele. Oktoobri keskpaigaks oli müüdud albumitest kogunenud 6000 eurot, mis ka MTÜ-le üle anti.

«Oktoobris tehtud annetus põhines albumi esimese viie kuu müügiarvudel ning Hooandja keskkonna kaudu saadud tulul. Oleme MTÜga Laste ja Noorte Kriisiprogramm kokku leppinud, et perioodilisi annetusi ei tee, vaid pigem kogume suuremaid summasid, mida ühekordselt annetada. Kuivõrd albumite müük on tihedalt seotud ka meie kontserttegevusega, prognoosime, et järgmise annetuse saame teha aasta pärast,» selgitas Lõuna-Eesti Postimehele ansambli Curly Strings laulja Eeva Talsi.

Plaadi saab soetada kauplustest või Curly Stringsi kodulehe kaudu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles