Tõrva vallavanem valiti Reformierakonna juhatusse

Siim Saavik
, reporter
Copy
Tõrva vallavanem Maido Ruusmann sõnas, et kõige tähtsam on hoida koolid toimivana ning vältida kaugõpet.
Tõrva vallavanem Maido Ruusmann sõnas, et kõige tähtsam on hoida koolid toimivana ning vältida kaugõpet. Foto: Arvo Meeks

Reformierakonna liikmed valisid erakonna juhatuse valimistel uue 17-liikmelise juhatuse, mille üheks liikmeks sai ka Tõrva vallavanem Maido Ruusmann.

Ruusmann tänas kõiki Lõuna-Eesti Reformierakonna liikmeid toetuse eest. Ta loodab, et suudab erakonna juhatuse laua taha ja poliitikasse tuua senisest rohkem Lõuna-Eesti vaadet. «Ei saa ju salata, et Eesti eluolu otsused ja tegevused on Tallinna poole tugevalt kreenis,» kommenteeris ta. 

Samuti soovib ta anda oma kohaliku omavalitsuse juhtimise kogemust ja teadmisi Reformierakonna tegevustesse ning arengusse. «On ju omavalitsuse juhtimise juures oldud juba enam kui 11 aastat.»

Tõrva vallavanemal on hea meel, et erakonna juhatusse valiti inimesi Eesti erinevatest paikadest, erineva tausta ja kogemusega. Ta usub, et see aitab Eesti populaarseima erakonna tegevusi veelgi paremini planeerida ja juhtida. 

Erakonna juhatusse valiti: Jürgen Ligi, Urmas Paet, Maris Lauri, Kristen Michal, Hanno Pevkur, Aivar Sõerd, Marko Mihkelson, Keit Pentus-Rosimannus, Urve Tiidus, Urmas Klaas, Yoko Alender, Urmas Kruuse, Andres Sutt, Maido Ruusman, Jaanus Tamkivi ja Maris Toomel. 

Reformierakonna juhiks valiti tagasi Kaja Kallas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles