Reisibürood tegutsevad teadmatuses

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
«Võib ka olla, et kui vaktsiin nüüd välja tuleb, pääsevad inimesed nagu paisu tagant. Need, kes harjunud reisima, igatsevad seda väga,» ütles Võrus tegutseva ABZ Reisid OÜ tegevjuht Kristi Valk.
«Võib ka olla, et kui vaktsiin nüüd välja tuleb, pääsevad inimesed nagu paisu tagant. Need, kes harjunud reisima, igatsevad seda väga,» ütles Võrus tegutseva ABZ Reisid OÜ tegevjuht Kristi Valk. Foto: Arvo Meeks

Reisibürood loodavad, et koroonavaktsiin toob kevadeks reisimisvõimalused tagasi. Samas ei pruugi paljudel reisihuvilistel rahakott kriisi üldiste mõjude tõttu piisavalt paks olla. Valitseb teadmatus, kuid rännuhimu võib kevadel ka justkui paisu tagant pääseda.

«Reisibüroodel ei ole tõesti praegu head ajad, kriis on meie tegevust tõsiselt mõjutanud,» rääkis Võrus tegutseva ABZ Reisid OÜ tegevjuht Kristi Valk. «Suvel korraldasime ise vaid mõne üksiku reisi. Plaanime praegu küll järgmise aasta tegevust, kuid teadmatus on suur.»

Valgu sõnul toimib praegu mingil määral lennu- ja laevapiletite müük ning oma reisikorraldus. «Puhkusereiside osa on null, need on kõik järjest tühistatud,» lisas Valk. «Võib ka olla, et kui vaktsiin nüüd välja tuleb, pääsevad inimesed nagu paisu tagant. Need, kes harjunud reisima, igatsevad seda väga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles