Valgamaa lasterikaste eestkõnelejast sündis kunstiteos

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Eesti Lasterikaste Perede Liidu fotonäituse «Naise elu lõuend» keskmes on lasterikka pere ema kui naine. Angeelika Elvet (paremal) koos kaasmodell Ingridiga Saaremaalt.
Eesti Lasterikaste Perede Liidu fotonäituse «Naise elu lõuend» keskmes on lasterikka pere ema kui naine. Angeelika Elvet (paremal) koos kaasmodell Ingridiga Saaremaalt. Foto: Lilli Tölp

Pärnus Endla teatris avatud Eesti Lasterikaste Perede Liidu näitusel «Naise elu lõuend» on 13 lõuendil fotot naistest. Neil kõigil on vähemalt neli last ning nad kõik on silma paistnud aktiivse ja pikaaegse kogukonnatööga.

Ühel pildil poseerib Valgas elav nelja lapse ema Angeelika Elvet, kes on ka Valgamaa lasterikaste perede ühingu esinaine. Naine, kes vaatab lõuendilt vastu Estonia teatrist pärinevas kostüümis, peab näitust väga vahvaks. «Üks täiesti teistmoodi asi, mis sundis lasterikkaid naisi rutiinist välja tulema»

Ometi ei öelnud ta oma jah-sõna kohe, kui tehti ettepanek näitusel osaleda. Nõustuma ajendas aga algatuse eestvedajate Tiina Kuke ja Kristin Aarma usk ettevõtmisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles