Eeloleva nädala esimene pool pakub päevasooja

BNS
Copy
Hea ilmaga tasub minna metsa meelt lahutama.
Hea ilmaga tasub minna metsa meelt lahutama. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi öised õhutemperatuurid võivad eeloleva nädala öötundidel alla nulli langeda, püsib päevane õhusoe 2–8 kraadi ringis.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Esmaspäeva päeval on samuti vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma ja õhtul võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhtul pöördub tuul saartel ja põhjarannikul loodesse. Sooja on 4-8 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, hommikuks jääb sadusid vähemaks. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Õhtul jõuab Lääne-Eesti saartele uus sajuala. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Vihmasadu levib saartel mandrile, Kesk- ja Ida-Eestis sajab vihmale sekka ka lörtsi. Hommikul jääb sajuhooge vähemaks. Tuul pöördub lõunakaarde 3-8, rannikul iiliti 12 m/s. Õhutemperatuur on Ida-Eestis 0 kuni -2, Lääne-Eestis 0 kuni +5 kraadi. Hommikuks läheb kõikjal soojemaks.

Kolmapäeva päeval on peamiselt pilves ilm. Pärastlõunal sajab mitmel pool vihma. Puhub lõunakaaretuul 3-8, rannikul iiliti 12 m/s. Õhtupoolikul tugevneb edelatuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 3-8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles