Politseinikud avastasid leekides katusega suitsusauna

LEPM
Copy
Tuletõrjuja. Foto on illustreeriv.
Tuletõrjuja. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

Nädalavahetus oli päästjatele töine. Kustutada tuli põlenguid, eemaldada teedele langenud puid ja aidata kukkunud eakat.

21. novembril kella 16.18 ajal avastas politseipatrull leekides katusega suitsusauna Põlva vallas Orajõe külas. Kohale kutsutud päästjad kustutasid tulekahju kella 17.10ks. Inimesi tulekahju puhkemise ajal saunas ei olnud, kuid seda oli päeval köetud.

22. novembril kella 10.22 ajal käisid päästjad Kanepi vallas Hino küas eemaldamas teelt suurt murdunud pajupuud, mis oli sõidusuunad sulgenud.

20. novembril kell 12.34 teatati, et Tõrvas metsa tänaval kukkus vanainimene oma kodus välisukse taga ja ei suuda enam ukse avamiseks tõusta. Juhtust teatas sotsiaaltöötaja. Päästjad aitasid ukse avada ning üle 90aastane proua toimetati voodisse.

20. novembril kella 16.11 ajal käisid päästjad Antsla vallas Uue-Antsla külas kustutamas kahemeetrise läbimõõduga prügilõket, kus põles plast ja muu keskkonda eriliselt saastav kraam. Kohale tuli ka keskkonnainspektsiooni esindaja, kes olukorra fikseeris, et prügipõletajaid selgitada.

22. novembril kella 8.45 aja käisid Rõuge vabatahtlikud Rõuge vallas Utessuu külas eemaldamas teelt murdunud ja sõidusuunad sulgenud puud. Kell 12.16 eemaldasid kutselised päästjad murdunud puuoksa teelt Võru vallas Pindi külas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles