Tallu tunginud mehed võtsid kaasa üle 1000 euro jagu sularaha

Tiit Loim
, reporter
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arved Breidaks

Otepää vallas sisenesid hiljuti mehed võõrasse tallu ning lahkusid majaperemehe rahaga. Põlvas aga püüdis mees poest kauba eest tasumata lahkuda.

21. novembril teatati politseile, et Otepää vallas sisenesid kaks meest võõrasse tallu ning küsisid majaperemehe lähituttava järgi. Kuivõrd otsitavat meest talus ei viibinud, vaatasid võõrad mehed majas ringi ning võtsid majaperemehele kuuluvast rahakotist ning karbist ära 1025 eurot ning lahkusid seejärel. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria Gonjak lausus, et oraeguses menetlusfaasis ei ole mehed veel tuvastatud. «Omavolilise sissetungi eest on karistuseks võimalik määrata rahaline karistus või kuni kolmeaastane vangistus,» lisas ta.

21. novembril peeti Põlvas Jaama tänava kaupluses kinni mees, kes püüdis poest lahkuda kauba eest tasumata. Mehe käest leitud riideesemed tagastati rikkumata kujul kauplusele. Politsei toimetas 26-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana politseijaoskonda.

20. novembri õhtul teatati politseile, et Valga vallas püüdis 26-aastane naine takistada purjus elukaaslasel autoga sõitu minemast, mispeale mees ägestus ning naist ründas. Sündmuskohale kutsutud politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viisid ta esmalt kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles