Viisteist aastat rühkimist viis Anneli Oti sihile

Copy
Riigihalduse minister Anneli Ott ütles, et ettevõtlus vajab motiveeritud ja haritud spetsialiste ning eluasemete toetusmeede aitab kaasa nende jäämisele ja tulemisele piirkonda.
Riigihalduse minister Anneli Ott ütles, et ettevõtlus vajab motiveeritud ja haritud spetsialiste ning eluasemete toetusmeede aitab kaasa nende jäämisele ja tulemisele piirkonda. Foto: Sander Ilvest

Peaminister Jüri Ratas tegi täna Keskerakonna juhatusele ettepaneku esitada haridus- ja teadusministriks praegune riigihalduse minister Jaak Aab ning uueks riigihalduse ministriks seni riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni juhtinud Anneli Ott.  Lõuna-Eesti Postimehe poolt aasta alguses Lõuna-Eesti mõjukamaiks naiseks valitud Anneli Ott (44) tunnistas jaanuarikuises intervjuus, et naiste tugevus poliitikas on oskus pikalt pingutada, mida ta nüüd ministriametisse tõustes on ka veenvalt tõestanud.

«Meestele meeldivad käegakatsutavad asjad, mille kasu oleks käes kohe täna, asi tehtud ja kõmm… Naiste tugevus on pikalt pingutada millegi nimel, kus näed, et asi on vajalik järeltulevale põlvkonnale.» Need laused sobivad iseloomustama ka tema senist poliitilist karjääri, kus ta samm-sammult on liikunud tipu poole.

Sammhaaval tipu suunas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles