Võru pallurid võitsid lähimat konkurenti

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võru võrkpallitiim on kogunud viie mänguga neli võitu.
Võru võrkpallitiim on kogunud viie mänguga neli võitu. Foto: Sten Maask

Danpower/Võru võrkpalliklubi võttis kodulinnas peetud meeste esiliiga mängus vastu LotusTimber/Neemeco esinduse, kes polnud liigas sel hooajal veel kaotanud. Matši algus kulges peamiselt Neemeco dikteerimisel ja nende mäng toimis nii rünnakul kui kaitses, kus palle oli raske maha saada. Võru mehed ei leidnud õiget rütmi ning esimene geim lõppes nende kaotusega 14 : 25, vahendas peatreener Sten Maask.

Teise geimi alguses suutis Võru edu sisse saada, mis viis ka võidule seisuga 25 : 17. Kolmas geim algas tasavägiselt, kuid seisult 9 : 9 suutis mitu punkti järjest saada Neemeco. Skoori 13 : 20 juures tundus juba, et võit on libisemas Neemecole, kuid heade vahetuste ning servidega suudeti vahe kinni nõeluda ning sellegi mängujärgu võitis Võru 25 : 23.

Neljanda geimi algedu 10 : 4 võisid Võru mehi veidi uinutada, sest mida punkt edasi, seda lähemale Neemeco jõudis ning oli lõpufaasis isegi 22 : 21 eduseisus. Edasi mängis Võru aga kindlalt, võites neljanda geimi 25 : 23 ning mängu 3 : 1.

Võru võistkond on kogunud viie mänguga neli võitu ja 12 punkti ning asub neljandal positsioonil. Koht eespool oleval Neemecol on sama arv punkte ja võite. Tabelit juhib seitsme võiduga Tallinna Ülikool. Järgmised kodumängud on Võru võistkonnal 5. ja 6. detsembril, kui vastamisi minnakse Liider / Rae valla ja EstNor/Kiili tiimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles