Koroonakolle paisus veelgi suuremaks

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Eneseisolatsioonis viibiv Lõuna-Eesti Hooldekeskus ASi juhatuse liige Ülo Tulik ei tohi üle Kanepi Kodu ukse lävepaku enam kui nädala jalga tõsta.
Eneseisolatsioonis viibiv Lõuna-Eesti Hooldekeskus ASi juhatuse liige Ülo Tulik ei tohi üle Kanepi Kodu ukse lävepaku enam kui nädala jalga tõsta. Foto: Maarius Suviste

Lõuna-Eesti suurimaks koroonakoldeks paisunud Kanepi hooldekodus, kus on läbi viidud viis testimist, on positiivse Covid-19 testi andnute seas nii kliendid kui töötajad. Kui veel üleeile oli Kanepi Kodus tuvastatud 38 koroonapositiivset, neist neli töötajat, siis eile lõunaks oli neid kokku vähemalt 42.

Põlvamaal Erastvere külas asuv Kanepi Kodu kuulub Lõuna-Eesti Hooldekeskus ASi alla. Juhatuse liikme Ülo Tuliku sõnul on seal kliente saja ringis ning töötajaid veidi üle 30.

Eile pärastlõunal ütles Tulik, et esmaspäeval tehtud kõikide testide tulemusi ei ole veel teatatud. «Dementsete osakonnas on lisaks tulnud 14 positiivset testi. Kokku on neid seal 23, aga osa testide vastused on veel kätte saamata,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles