President nimetas uued ministrid ametisse

LEPM
Copy
President Kersti Kaljulaid nimetas peaminister Jüri Ratase ettepanekul ametisse haridus- ja teadusminister Jaak Aabi ja riigihalduse minister Anneli Oti.
President Kersti Kaljulaid nimetas peaminister Jüri Ratase ettepanekul ametisse haridus- ja teadusminister Jaak Aabi ja riigihalduse minister Anneli Oti. Foto: Mattias Tammet/presidendi kantselei

President Kersti Kaljulaid nimetas peaminister Jüri Ratase ettepanekul täna hommikul ametisse haridus- ja teadusminister Jaak Aabi ja riigihalduse minister Anneli Oti.

Enne ametisse nimetamist vestles riigipea mõlema ministrikandidaadiga. Haridus- ja teadusministri kandidaadiga räägiti haridusvaldkonna väljakutsetest nagu distantsõpe koolides, erivajadustega laste haridus ning üleminek eestikeelsele õppele vene koolides.

Riigihalduse ministrikandidaadiga keskendus virtuaalne jutuajamine regionaalsele ebavõrdsusele, räägiti ka ettevõtluse arendamisest maapiirkondades, kriisivalmidusest ning omavalitsuste rahastamisest.

Riigipea on täna maakonnavisiidil Hiiumaal ja nii allkirjastas ta tänased otsused Orjaku sadama külamaja kaugtöö kontoris.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles