Eesti suurimas ürgorus algavad slaalomitreeningud

Siim Saavik
, reporter
Copy
Anna-Liisa Kärson (vasakult), Kaarel Grünberg ja Ranek Koni klubist Tartu Slalom ning Kütioru puhkekeskuse tegevjuht Imre Viilukas tahavad koos mäesuusatamist arendada.
Anna-Liisa Kärson (vasakult), Kaarel Grünberg ja Ranek Koni klubist Tartu Slalom ning Kütioru puhkekeskuse tegevjuht Imre Viilukas tahavad koos mäesuusatamist arendada. Foto: Arvo Meeks

Kui miinuskraadid lumekahuritel tegutseda lubavad, täituvad ehk juba lähinädalatel Võru külje all asuva Kütioru puhkekeskuse nõlvad noorte mäesuusahuvilistega. Sellise kokkuleppe sõlmisid mäesuusaklubi Tartu Slalomi juhtkond ja Kütioru Puhkekeskuse OÜ tegevjuht Imre Viilukas.

2014. aastast Lõuna-Eestis mäesuusatreeninguid vedava Tartu Slalomi treenerid avavad talvehooajal klubi filiaalid Viljandis Huntaugul ja Võrumaal Kütiorus. Kütioru Slalomi treener Ranek Koni sõnas, et kuna puhkekeskus on viimasel aastal teinud Eesti kõige suuremas ürgorus suuri investeeringuid, proovivad nad koostöös sellesse oma panuse anda.

«Meil on Eesti üks suuremaid slaalomisõidu klubisid ja ambitsioon on kõvasti kasvada. Sellepärast Kütiorus uue filiaali avamegi,» rääkis Koni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles