Savernas avas uksed eriline söögikoht

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
«Algus on paljulubav,» ütles Buffiku tegevjuht Evelyn Välisson, kelle hinnangul käib praegu lõunasöögi ajal kohvikust läbi umbes 50 inimest.
«Algus on paljulubav,» ütles Buffiku tegevjuht Evelyn Välisson, kelle hinnangul käib praegu lõunasöögi ajal kohvikust läbi umbes 50 inimest. Foto: Arvo Meeks

Poolel teel Võrust Tartusse avas hiljuti uksed 300-ruutmeetrine söögikoht, mille nimi Buffik on sümbioos buffet’st ja kohvikust. Einela pakub Põlvamaal Saverna teeristil võimalust tõsta toitu taldrikule oma soovi järgi.

«Äri on pimedast ja vaiksest ajast hoolimata kenasti käima läinud,» rääkis toitlustuskoha tegevjuht Evelyn Välisson, kelle sõnul tuleb Buffikus maksta vaid selle eest, kui palju klient endale sööki ette tõstab.

Buffik on avatud novembri algusest. «Me pole avamist suure kella külge pannud, sest koroonaaja piirangud annavad ka meil tunda,» rääkis Välisson. «Oleme kriisiga siiski arvestanud ning ka teiste kohviku- ja restoranipidajatega arutanud, et detsember ja jaanuar tulevad tõenäoliselt rasked.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles