Siit nurgast ja sealt nurgast, Aakresse kokku

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Ja suur soov täituski. Aakre rahvamaja juhataja Sirle Lüüs unistas oma praegusest ametist juba lapsena. «Olen Aakres sündinud ja kasvanud ning päris palju aega veetnud rahvamajas ise ringides ja üritustel osaledes,» ütleb ta.
 
Ja suur soov täituski. Aakre rahvamaja juhataja Sirle Lüüs unistas oma praegusest ametist juba lapsena. «Olen Aakres sündinud ja kasvanud ning päris palju aega veetnud rahvamajas ise ringides ja üritustel osaledes,» ütleb ta.  Foto: Arvo Meeks

Kui ta plikatirts oli, käis ta sageli kodu lähedal rahvamajas. Vara tuli, hilja läks. Tegemist jagus terveks päevaks: küll huviringis, küll kontserdil või muul kokkusaamisel. Läks veel aega, kui ta hakkas ise ringe juhendama. Nii sujuvalt läkski. Ning nüüd on ta ringiga rahvamajas tagasi.

«Ma ei olegi siit vahepeal ära olnud. Kogu aeg olen selle majaga seotud olnud,» tõdeb Aakre rahvamaja juhataja Sirle Lüüs, kes unistas sellest ametist juba lapsena.

Aakres sündinud ja kasvanud noor naine oli enne rahvamaja juhatajaks saamist aktiivne kohaliku külaseltsi juhatuse liige. Kuna tol hetkel kultuurielu tema sõnul peaaegu et seisis, sai külaseltsiga palju ette võetud ja ära tehtud. «Praegu on rahvamaja juhatajana see peamiselt minu ülesanne, aga ka külaselts on päris mitme ürituse korraldamisel kaasatud,» lisab ta. Näiteks seoses filmide näitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles